Casefaraintermediari.ro isi extinde reteaua de francize in Ardeal

BUCURESTI - 21 ianuarie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Portalul imobiliar casefaraintermediari.ro lanseaza cel de-al doilea parteneriat in sistem de franciza, pentru judetele Brasov si Cluj, extinzandu-si astfel aria de acoperire la opt judete.

Partenerul local al Case fara intermediari este omul de afaceri local Gyozo Kovacs. „Cred in potentialul acestui business, de aceea am hotarat sa investesc. Oamenii au in continuare nevoie de case, insa cu siguranta sunt mai atenti cu banii lor. Si sistemul for sale by owner are ca principal avantaj tocmai economiile facute de partile implicate intr-o tranzactie, prin eliminarea comisioanelor de intermediere”, a declarat Kovacs.
Lansarea celei de-a doua francize vine la doar o luna dupa extinderea din decembrie in zona Moldovei, in judetele Suceava, Bacau, Iasi, Piatra Neamt si Botosani. „In scurtul timp de la lansarea primei francize, au fost postate pe portalul nostru aproape 100 de anunturi din Moldova si am avut aproximativ 1200 de vizitatori din regiune, rezultat care a depasit asteptarile partenerului nostru local,” a declarat Gabriela Enescu, General Manager al Case fara intermediari. Intentia managerilor companiei este sa continue extinderea si in alte regiuni ale tarii prin incheierea de noi parteneriate de franciza cu oameni de afaceri locali.
Conditiile de francizare sunt achitarea unei taxe de intrare in franciza, variind intre 1500 si 2000 de euro anual, in functie de numarul de judete acoperite, si plata unor redevente aferente anunturilor, cu valoare intre 5% si 15% din valoarea lor. Pachetul de franciza include un manual de franciza, un plan de afaceri pentru primii 2 ani de activitate, un cash flow, de asemenea pentru 2 ani, precum si un plan de investitii. Extinderea francizei casefaraintermediari.ro in tara este un proces ce va continua pe parcursul anului 2010, managerii companiei avand ca obiectiv acoperirea a peste 50 % din judetele tarii pana la sfarsitul anului.

Despre 121 Communication

Formula “for sales by owner”, este o reteta testata in afara tarii cu success, principalul beneficiu al sau fiind economiile realizate in tranzactii prin inlaturarea comisioanelor de agentie. Aceasta nisa este in continua dezvoltare in Romania, datorita evidentelor avantaje financiare, cat si prin penetrarea rapida a internetului si a noilor tehnologii pe tot teritoriul tarii.
De la lansarea sa din 2007, portalul casefaraintermediari.ro a gazduit anunturi de promovare pentru proprietati totalizand o valoare de peste 283 milioane de euro. Astazi, casefaraintermediari.ro gazduieste peste 1500 de anunturi unice, active, si se bucura de un numar de peste 1200 de vizitatori pe zi. Proprietarii companiei sunt Gabriela si Valentin Enescu si Xenia Dragoescu.

Adela-Maria MARCHIS
Marketing & PR Manager121 Communication
adela.marchis@121communication.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/121-communication/casefaraintermediari-ro-isi-extinde-reteaua-de-francize-in-ardeal