Noua versiune Ştirili aduce funcţionalităţile mult aşteptate

Cluj - Napoca - 5 iulie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Noutați disponibile de la 4 iulie începând cu versiunea 2.1

Dezvoltarea noilor funcționalități a ținut cont de feedback-urile utilizatorilor noștri. Opiniile acestora au fost, sunt și vor fi mereui mportante pentru noi și le multumim tuturor atât pentru susținere și cuvintele de laudă cât și pentru semnalarea nevoilor pe care le au legate de aplicație

Emil Ștețco, Founder & CEO 24Cloud, compania din spatele Știrili

Știrili, singurul reader românesc inteligent care îți oferă un flux unic de conținut, pentru că învață ce îți place să citești, anunță noi funcționalități. Versiunea 2.1 a aplicației de Android, disponibilă începând cu 4 iulie 2013, vine cu noutăți importante.

Astfel, actualizând aplicația la versiunea 2.1,  utilizatorii Știrili, vor putea să:

își modifice explicit categoriile de interes

setate inițial, prin intermediul setării Categoriile Mele.

decidă care sunt sursele fluxului lor de știri

, având posibilitatea blocării surselor care nu prezintă interes pentru ei, prin intermediul setării Sursele Mele.

solicite/propună adăugarea unei noi surse în lista Știrili

,prin intermediul setării Recomanda Sursa. Aplicația învață preferințele fiecărui utilizator, personalizând fluxul de noutăți în baza unor algoritmi care trebuie să fie compatibili tehnic cu sursele recomandate. Pentru a putea livra un conținut personalizat relevant, compatibilitatea fiecărei noi surse este verificată punctual.

recomande aplicația prietenilor

direct din interfață, prin intermediul setării Invită-ți prietenii.

Noile funcționalități sunt disponibile atât accesând butonul Setări adăugat în noua versiune cât și contextual, pe parcursul navigării în aplicație.

Detalierea pe larg a noutăților și a modului lor de funcționare se găsește pe blog.știrili.ro iar aplicația poate fi descarcată de pe Google Play.

Despre 24Cloud

Știrili este singurul reader românesc inteligent care îți oferă un flux unic de conținut, pentru că învață ce îți place să citești.

Aplicația, disponibilă deocamdată doar pe Android dar, în curând, și pe Web și iPhone, personalizează noutățile afișate fiecărui utilizator folosind algoritmi de procesare de limbaj natural, filtrându-le în funcție de domeniile de interes preselectate, cuvintele cheie ale știrilor citite și votarea articolelor. Lansată anul acesta, la sfârșitul lui martie, Știrili are deja în acest moment câteva mii de utilizatori activi și oferă acces la conținutul a peste 200 de bloguri și publicații, lista de surse fiind actualizată constant.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/24cloud/noua-versiune-stirili-aduce-functionalitatile-mult-asteptate