Tablourile pictorului Craioveanu in exclusivitate pe 4interior.ro

BUCURESTI - 9 iulie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Iubim nonconformismul şi tot ce este în vogă. Suntem însetaţi de noutate, de originalitate şi exclusivism. Dorim să fim primii, să fim trend-setteri, să avem cu ce să ne lăudăm. Iată că putem în sfârşit să ne lăudăm cu o vedetă în casa noastră.

Costin Craioveanu pictorul vedetelor de la Hollywood este cel mai in vogă tânăr artist cu peste 2500 de tablouri vândute.

Născut într-o familie de artişti a ştiut să aprecieze frumosul şi a continuat tradiţia familiei. Picturile lui Craioveanu atrag publicul din două motive. Primul este faptul că pictează celebrităţi, oameni cu feţe expresive, vesele, frumoase, care încântă ochiul, oameni a căror personalitate i-a făcut să iasă din anonimat, iar cel de-al doilea motiv este faptul că lucrările lui nu sunt scumpe. Pictează pentru a vinde şi îşi câştigă traiul din asta. Dacă un tablou nu se vinde acesta este şters şi altceva o să-i ia locul. Asta înseamnă că nu a avut succes la public.

Lucrările sale sunt explozii de culoare, Angelina Jolie fiind preferata lui pe care o înfăţişază în numeroase ipostaze şi exprimări. Craioveanu explică fascinaţia lui pentru vedetă într-un mod amuzant. El spune că dacă Van Gogh ar fi fost contemporan cu actriţa, în mod sigur acesta ar fi avut-o drept model.

Dimensiunile mari de 150x100 cm sau 200x150 cm fac ca zâmbetul senzual al Angelinei Jolie să fie o alegere potrivită pentru pereţii locuinţei noastre. Brad Pitt, Al Pacino, Bruce Willis, Robert De Niro si mulţi alţii au devenit teme pentru pictorul Costin Craioveanu, care ne oferă astfel posibilitatea să ne aducem vedeta preferată în locuinţa proaspăt amenajată.

Fascinaţia pentru lumea Hollywood-ului s-a transformat in artă, iar această artă este modernă, este excentrică, este strălucitoare.

Magazinul online http://shop.4interior.ro va oferă posibilitatea achiziţionării unui tablou al pictorului Costin Craioveanu.

Despre 4 interior amenajari S.R.L.

S.C. 4interior amenajari S.R.L.
Diana Chivu
diana@4interior.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/4-interior-amenajari-s-r-l-/tablourile-pictorului-craioveanu-in-exclusivitate-pe-4interior-ro