#4tme    

Comunicate de presa si evenimente pe tema #4tme

 • #4tme. T-Me Studios Matei about Success

  #4tme

  Bucuresti - 28 November 2017

  Comunicat de Lemur Labs SRL

  În noiembrie, compania T-Me Studios fondată de Matei Pavel si Laurențiu Bălașa sărbătorește 4 ani de existență. Pornind de la o idee creață, născocită la un Starbucks, cei doi mileniali au construit o companie care numără patruzeci ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: aniversare , t-me studios , tmestudios , #4tme

  Vezi toate comunicatele de presa despre #4tme

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul #4tme.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la #4tme. Informatiile despre #4tme cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul #4tme, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la #4tme, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.