Targu Mures gazduieste cea de-a V-a editie a Expozitiei Nationale de Constructii si Instalatii CAMEX

Targu Mures - 25 mai 2006

Comunicat tip General in Constructii

Vineri, 26 mai 2006 incepe cea de-a V-a editie a Expozitiei Nationale de Constructii si Instalatii CAMEX Targu Mures, care se desfasoara la Sala Polivalenta.

Comunicat de presa

Targu Mures gazduieste cea de-a V-a editie a
Expozitiei Nationale de Constructii si Instalatii CAMEX

La deschiderea oficiala este asteptata vizita domnului Laszlo Borbely, Ministrul Delegat pentru Lucrari Publice si Amenajarea Teritoriului.

Timp de 4 zile, peste 160 companii nationale de constructii vor fi prezente in cadrul CAMEX , pentru a-si prezenta produsele si solutiile, pentru a dezvolta noi parteneriate de afaceri si a prospecta piata in vederea investitiilor viitoare.

CAMEX reprezinta o retea nationala de 15 expozitii de constructii, compusa din CAMEX Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii – ce se organizeaza anual in toate centrele urbane mari din tara - si doua evenimente specializate ce au loc in Bucuresti: CAMEX Expozitia Internationala de Acoperisuri, Izolatii si Fatade respectiv CAMEX Expozitita Internationala de Hale si Constructii Industriale.
Cu o crestere constanta in anul 2006, tot mai multe companii aleg sa participe la CAMEX, pentru a-si face cunoscute produsele si serviciile si pentru a incheia noi parteneriate in domeniu.
Organizatorul ABplus impreuna cu partenerii Romstal, Policolor, RPC Distribution, Lindab si Primaria Municipiului Targu Mures au deosebita placere sa invite pe toti cei interesati la Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii CAMEX ce va avea loc in perioada 26 – 29 mai 2006 la Sala Polivalenta din Targu Mures. Programul de vizitare este de vineri pana duminica, 10.00-18.00 si luni, 10.00-14.00
Accesul vizitatorilor la expozitia CAMEX se face prin Receptie, spatiu dotat cu intrari separate pentru publicul larg si profesionisti. La intrare toti vizitatorii primesc informatiile necesare si ziarul evenimentului, ExpoJurnal, iar vizitatorii profesionisti (companii de constructii, arhitecti, proiectanti, instalatori, meseriasi in constructii) primesc in plus propriul ecuson pe care le sunt trecute: numele, functia si compania pe care o reprezinta. Expozantilor le este astfel usor sa observe vizitatorul profesionist si domeniul exact in care acesta activeaza, acordandu-i timpul si atentia cuvenita.

Invitatia Online asigură vizitarea gratuită a Expoziţiei Naţionale de Construcţii şi Instalaţii CAMEX tuturor celor care completeaza formularul online disponibil la www.camex.ro

Despre ab plus

Deschiderea oficiala a celei de-a II-a editii CAMEX la Baia Mare va avea loc joi, 23 iunie, ora 11.30, la Sala Sporturilor si va fi precedata de conferinta de presa, la ora 11.00.

Alina Rosu
pr@abplus.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ab-plus/targu-mures-gazduieste-cea-de-a-v-a-editie-a-expozitiei-nationale-de-constructii-si-instalatii-camex