Abandon al produsului

Definitie Abandon al produsului

Decizie strategica de retragere a unui produs/marci de pe piata, in urma evaluarii consecintelor negative - financiare, comerciale, tehnologice si umane - ale mentinerii sale.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Abandon al produsului? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Abandon al produsului.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Abandon al produsului. Definitiile termenilor despre Abandon al produsului cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Abandon al produsului, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Abandon al produsului.