Poze ABSOLUT Vodka

 • Poster de promovare

  Poza: ABSOLUT VODKA da startul unui Business Game international pentru cei destepti

 • Metropolis Vodka

  Poza: Metropolis Vodka mereu pură

 • Care sunt alimentele absolut esentiale din regimul tau alimentar

  Poza: Care sunt alimentele absolut esentiale din regimul tau alimentar

 • Timbrul onorează excelența. NADIA COMĂNECI, patru decenii de la primul 10 olimpic al gimnasticii

  Poza: Timbrul onorează excelența. NADIA COMĂNECI, patru decenii de la primul 10 olimpic al gimnasticii

 • Mioveni: atmosferă incendiară la concertul organizat de Dacia

  Poza: Mioveni: atmosferă incendiară la concertul organizat de Dacia

 • Ciprian Balanescu la o sedinta foto Veloteca

  Poza: Ciprian Balanescu: Campion balcanic si campion absolut al Romaniei la duatlon si triatlon clasic si off-road in sezonul 2013!

 • Nivelul 8 al UV INDEX semnifica faptul ca expunerea indelungată la radiatiile ultraviolete are un potențial FOARTE CRESCUT de RISC pentru organism! Este recomandata purtarea ochelarilor de soare prevazuti obligatoriu cu filtre de categorie 3, a pălăriilor cu boruri largi si a vestimentatiei cu mâneci lungi. Se va cauta umbra, iar expunerea solara trebuie evitata între orele 10:00 - 16:00. Pentru cei care doresc bronzarea, se recomanda aplicarea cremelor cu factor foarte ridicat de protecție solară (SPF 50+).

  Poza: In cea mai lunga zi a anului, UV Index atinge nivelul 8 in Romania: ochelarii de soare sunt absolut necesari!

 • HALLOWEEN PARTY cu 69 lei sticla de vodka si whiskey

  Poza: HALLOWEEN PARTY cu 69 lei sticla de vodka si whiskey

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul absolut vodka.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la absolut vodka. Pozele pe tema absolut vodka cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul absolut vodka, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la absolut vodka, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la absolut vodka.