Absolute Cost Advantage

Definitie Absolute Cost Advantage

Avantajul de cost al unei companii fata de alta atunci cand exista o sursa mai iefina de materie prima, un control mai bun al cunostintelor superioare autorizate si al altor drepturi de proprietate intelectuala, fabricatie mai ieftina, costuri de asamblare mai mici sau orice alt beneficiu similar.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Absolute Cost Advantage? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Absolute Cost Advantage.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Absolute Cost Advantage. Definitiile termenilor despre Absolute Cost Advantage cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Absolute Cost Advantage, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Absolute Cost Advantage.