Contex începe ofensiva preţurilor în România

BUCURESTI - 18 aprilie 2005

Comunicat tip General in IT&C

(Bucureşti, 18 aprilie 2005). Aflat într-o scurtă vizită în ţara noastră, Dl. Flemming W Lindholm - noul director de vânzări Contex pentru Europa - a dorit să precizeze intenţia companiei daneze de a continua buna colaborare începută în urmă cu 6 ani cu partenerul său strategic local, A&C INTERNATIONAL.

Contex începe ofensiva preţurilor în România

Fondată în 1923, compania Contex s-a impus în mod definitiv în faţa concurenţei în anul 1996, odată cu introducerea pe piaţă a primului scanner color pentru formatele mari. În prezent, compania dispune de o reţea de parteneri ce acoperă peste 50 de ţări şi oferă specialiştilor din proiectarea asistată de calculator, infrastructură, cadastru, construcţii, arhitectură şi inginerie, toată gama de echipamente color şi monochrome, necesare în derularea unor activităţi diverse precum elaborarea de proiecte grafice, reproducerea proiectelor grafice, arhivarea şi copierea documentelor, imprimarea pre-press, producţia de afişe şi billboard-uri, etc.

Un prim rezultat pozitiv al vizitei oficialului Contex în România a fost anunţarea unei promoţii speciale pentru ţara noastră, prin care se oferă specialiştilor români, posibilitatea de a beneficia până la sfârşitul acestui an, de reduceri de până la 1000 de euro, în funcţie de tipul echipamentului achiziţionat.

Obiectivul imediat următor avut în vedere de către Flemming W Lindholm pentru România este consolidarea poziţiei Contex ca lider de piaţă în sectorul echipamentelor profesionale de scanare pentru formatele mari.

Deşi este responsabil de activităţile de vânzări dintr-o zonă extinsă a Europei, Israel, Australia, Noua Zeelandă şi o parte a Asiei, Flemming W. Lindholm s-a dovedit un bun cunoscător al realităţilor economice româneşti. Oficialul Contex s-a declarat extrem de încrezător în potenţialul pieţei autohtone, în condiţiile în care, numai în decursul acestui an, Banca Mondială va derula în ţara noastră proiecte în valoare de 700 de milioane de dolari, urmând ca alte 11,5 miliarde de euro să fie alocate României în perioada 2007-2009 din bugetul Uniunii Europene, în vederea procesului de integrare.

„La baza alegerii A&C INTERNATIONAL SA ca partener strategic local a stat atât experienţa companiei de peste 15 ani în domeniul distribuţiei de soluţii software şi hardware cât mai ales expertiza pe care o deţine în ceea ce priveşte gestiunea documentelor. Un exemplu grăitor în acest sens este proiectul demarat încă din 1992 la primul reactor de la Cernavodă, unde A&C a instalat primul sistem de scanare şi arhivare a documentelor şi desenelor tehnice”, a declarat Lindholm, continuând: „În plus, am vizat găsirea unui partener capabil să adauge valoare produselor noastre prin investirea în pregătirea tehnică a angajaţilor săi, iar A&C a înţeles pe deplin acest lucru, în acest moment având personal instruit la centrele noastre de pregătire din Copenhaga.”

Despre A&C INTERNATIONAL

CONTEX
Companie daneză producătoare de echipamente profesionale de scanare pentru formatele mari, acoperă toata gama de echipamente color şi monochrome, soluţiile propuse fiind destinate unor domenii şi activităţi diverse precum CAD, GIS, arhitectură şi inginerie, elaborarea de proiecte grafice, reproducerea proiectelor grafice, arhivarea şi copierea documentelor, imprimare pre-press, producţia de afişe şi billboard-uri, etc.
www.contex.com

A&C INTERNATIONAL
Firma româno-canadiană cu capital privat înfiinţată în anul 1990, A&C INTERNATIONAL S.A este distribuitorul autorizat al produselor Autodesk în România. Compania certificată ISO 9001:2000 furnizeazã soluţii integrate software şi hardware pentru proiectare, producţie şi analizã asistatã de calculator (CAD/CAM/CAE) în urmãtoarele domenii: mecanicã, energetică, arhitecturã, construcţii civile, telecomunicaţii, infrastructură, geodezie cartografie, cadastru şi multimedia. A&C INTERNATIONAL este Microsoft Certified Partner, IBM Business Partner, distribuitor Nikon-Trimble, Thales, Contex, Mutoh, GTX şi dealer Adobe, Symantec şi Novell.
www.maxcadmagazine.ro, www.acintl.ro.

Informaţii suplimentare la tel. 021- 250 5315, fax: 021- 250 7774, e-mail: office@acintl.ro, www.acintl.ro, www.maxcadmagazine.ro
oana.lapadat@acintl.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ac-international/contex-incepe-ofensiva-preturilor-in-romania