ASE si cursdeguvernare.ro anunta Conferinta "Economia: De la made in Romania la made by Romania", care va avea loc marti 3 iunie 2014 in Aula Magna

BUCURESTI - 28 mai 2014

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Academia de Studii Economice din Bucureşti şi publicaţia cursdeguvernare.ro anunţă un eveniment excepţional de profil economic - conferinţa “Economia: De la made in Romania la made by Romania” ce se va desfăşura marţi, 3 iunie 2014, începând cu ora 10.00 şi găzduit în Aula Magna din ASE. Evenimentul va reuni personalități de prim rang din sfera știinţei financiare și actori din economia reală.

În deschidere, va lua cuvântul prof. univ. dr. Pavel Năstase, Rectorul ASE. Conferinţa se va desfăşura pe parcursul a două sesiuni. În prima sesiune, cu titlul: „Economia României şi capacitatea de a produce valoare adăugată sub branduri proprii”, moderată de Lucian Croitoru, consilier al Guvernatorului Băncii Naționale a României, vor lua cuvântul: Dragoș Pâslaru, general manager GEA Strategy & Consulting, Ionuț Dumitru, președinte Consiliul Fiscal, Mihnea Costoiu, ministru delegat pentru Învăţământul Superior şi Cercetare, Valentin Lazea, economist şef, Banca Națională a României, prof. univ. dr. Moisă Altăr, ASE. Cea de-a doua sesiune: “Valoarea adăugată în economie: De la companiile high-tech la IMM-uri puternice” va reuni ca speakeri pe: Florin Pogonaru, președinte Asociaţia Oamenilor de Afaceri din România (moderator), dr. Alin Angheluță, lector univ. ASE, Florin Talpeș, CEO Bitdefender, Maria Grapini, antreprenor, ex ministru delegat pentru IMM şi turism (TBC),  Gabriel Biriș, partener fondator, Casa de avocatură Biriş-Goran.

O prezentare succintă a problematicii conferinţei poate fi găsită în seria de articole “Economia – made in or byRomania” deschisă recent de publicaţia www.cursdeguvernare.ro.

Evenimentul face parte din „Conferinţele ASE” şi se înscrie în ciclul de manifestări culturale şi ştiinţifice ale universităţii.

Înregistrarea participanţilor şi acreditările de presă se fac între orele 9.30-10.00.

Biroul de presă al Academiei de Studii Economice din Bucureşti

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/academia-de-studii-economice-din-bucuresti/ase-si-cursdeguvernare-ro-anunta-conferinta-economia-de-la-made-in-romania-la-made-by-romania-care-va-avea-loc-marti-3-iunie-2014-in-aula-magna