Comunicat de presă

BUCURESTI - 16 septembrie 2016

Comunicat tip General in Auto, Tehnologie, Logistica/Transport

Astăzi, 16 septembrie, Nexxon inaugurează oficial un nou service de autovehicule in Sfântu Gheroghe.

Comunicat de presă

Noul service pentru autovehicule din Sfântu Gheorghe este unul din cele mai mari și mai complexe service-uri din județul Covasna.

”Dorim să putem oferi clienților lucrări și servicii la cele mai înalte standarde în domeniu, de cea mai bună calitate și de încredere, toată investiția fiind subordonată acestui obiectiv. Astfel, într-un spațiu generos de 1750 mp, putem executa pentru clienții noștri lucrări complexe, în cel mai scurt timp și cu garanție, având la dispoziție aparatură și utilaje de ultimă generație, alături de personal calificat și bine instruit.”

Deviza noastră este “Totul pentru mașina ta” adică, clientul să poată găsi totul pentru mașină, într-un singur loc.

Suntem pregătiți pentru toate categoriile de autovehicule, de la autoturisme, utilitare și camioane până la utilaje agro-industriale, cu următoarele categorii de servicii:

-          Mecanică auto multimarcă completă (motor, electrică, direcție, suspensii, frâne etc)

-          Tinichigerie-vopsitorie

-          Service roți (vulcanizare, echilibrare, geometrie roți)

-          ITP (turisme și camioane)

-          Vânzări de anvelope

-          Spălătorie

La acestea se adaugă o sală de așteptare confortabilă cu cafea, răcoritoare, ziare și reviste proaspete, WiFi, TV și monitoare pe care clienții pot să urmărească lucrările la mașina proprie.

Capacitatea de lucru a centrului se concretizează în: 10 posturi pentru mecanică și service roți pentru autoturisme și utilitare,  2 boxe de spălătorie, 5 boxe pentru tinichigerie + cabină de vopsitorie și 3 posturi pentru service roți și reparații rapide pentru camioane.

Pentru o bună deservire a clienților, service-ul este deschis pe parcursul zilei, de la ora 8:00 la 20:00, iar sâmbătă de la 8:00 la 14:00 și, pentru operativitate și pentru a reduce timpii de așteptare, avem un sistem de programare telefonică (tel 0267-36 36 96).

Investiția a depășit 1 milion de euro, pentru clădire și utilaje. Este de menționat că pe lângă beneficiile pentru cei care au nevoie de asemenea servicii, această investiție creează și noi locuri de muncă. Astfel, acum în momentul inaugurării, centrul are 16 angajați, iar până la sfârșitul anului 2017 dorim să ajungem la 30 de angajați, cu posibilitate de extindere în viitor. Dorim să specificăm că avem un program de specializare profesională standardizat pentru toate funcțiile din cadrul centrului de service, pentru a fi la zi cu toate noutățile tehnice ale producătorilor de autovehicule.

Cu acest nou centru, completăm rețeaua de centre Nexxon, cu locații în Târgu Secuiesc, București,  Cluj-Napoca, Timișoara și Galați. Ne mândrim să spunem că acesta, din Sfântu Gheorghe, este cel mai mare, mai complex și mai modern dintre toate.”

Nexxon, cu sediul în Târgu Secuiesc, este una din cele mai importante firme din județul Covasna (CA peste 120 mil Lei), având ca principal domeniu de activitate distribuția de anvelope, cu depozite în Târgu Secuiesc, București, Cluj-Napoca, Timișoara, Galați, Baia Mare și Constanța. Comercializăm anvelope de autoturisme și utilitare, agro-industriale și de camioane, cameră de aer, iar din anul 2015 am început să comercializăm utilaje agricole, precum: mașini de preparat sol, erbicidat, remorci și semănătoare.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/acasa-media/comunicat-de-presa329