Intra si tu in goana pentru idei de cadouri si rasfata-te cu premii fabuloase!

BUCURESTI - 6 februarie 2014

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Social, Retail, Internet

Live site

Intampina primavara cu ajutorul Acasa.ro si bucura-te de o surpriza de neuitat, in timp ce beneficiezi si de o idee de cadou pentru jumatatea ta! Participa si tu la concursul "Idei de cadouri" si castiga marele premiu, un voucher in valoare de 1.500 de lei, sau unul din celelalte premii in valoare de 100 de lei fiecare.

Intra si tu in goana pentru idei de cadouri si rasfata-te cu premii fabuloase!

Suntem in luna dragostei, motiv pentru care Acasa.ro, site-ul tau de Life&Style preferat, te invita la un nou concurs cu premii fabuloase. Astfel, pentru ca stim ca te-ai saturat de frig si ger si abia astepti sa iti reinnoiesti gama de parfumuri si de accesorii vestimentare cu produse din cele mai noi colectii, ne-am gandit sa iti oferim posibilitatea de a castiga diferite premii, sub forma de vouchere cadou, pe care le vei putea alege de pe site-urile partenere. In plus, te vom ajuta si sa descoperi ce ii place jumatatii tale, oferindu-ti mai multe idei de cadouri pentru ea.

Concursul "Idei de cadouri"

Concursul "Idei de cadouri" se desfasoara timp de o luna de zile, pana pe 5 martie 2014, pe pagina speciala de pe site-ul Acasa.ro.

Odata accesata aceasta pagina, tot ceea ce trebuie sa faci este sa mentionezi daca esti baiat sau fata si sa completezi un quiz pentru a descoperi care este cadoul cel mai potrivit pentru jumatatea ta. Intrebarile se refera la durata relatiei voastre sau la stilul vestimentar al persoanei iubite.

La final, iti vom sugera mai multe idei de cadouri si tot ceea ce trebuie sa faci este sa te inscrii la concurs. Pentru a face acest lucru, trebuie sa te loghezi prin contul de Facebook.

Premiile oferite la concursul "Idei de cadouri"

Concursul "Idei de cadouri" se deruleaza in perioada 5 februarie - 5 martie 2014, iar castigatorii vor fi desemnati in mod aleatoriu printr-un sistem tehnic intern la data de 6 martie. Partenerii concursului sunt site-urile ChicBags.roAccentBijuterii.roYves-Rocher.roKurtmann.roILoveBijoux.roVisedinpiele.ro si FunGift.ro.

Premiile sunt oferite de HIRIS Partnership si Kurtmann & Kurtmann si constau in 10 vouchere, in valoare de 100 de lei, pe site-ul Kurtmann.ro si intr-un voucher de 1.500 de lei, disponibil pe site-ul Parfumeriedelux.ro. Cele 11 premii de tip vouchere cadou pot fi cheltuite pe site-urile companiilor timp de un an de zile, in perioada 6 aprilie 2014 - 6 aprilie 2015.

Castigatorii trebuie sa raspunda in maxim 4 zile calendaristice, de la data primirii e-mail-ului care contine instiintarea de castigare a concursului. In caz contrar, ei pierd orice drept asupra premiului castigat.

Cine are dreptul sa participe la concurs

La concursul "Idei de cadouri" poate participa orice vizitator al sectiunii Concurs de pe site-ul Acasa.ro, persoana fizica romana, cu varsta de 18 ani impliniti la data inceperii derularii Concursului, care are domiciliul/resedinta in Romania.

Totodata, angajatii Machteam Soft, sotii sau sotiile si rudele acestora pana la gradul IV, precum angajatii firmelor partenere in organizare nu au voie sa participe la concurs.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/acasa-media/intra-si-tu-in-goana-pentru-idei-de-cadouri-si-rasfata-te-cu-premii-fabuloase