Accelerator Principle

Definitie Accelerator Principle

Notiune prin care se intelege ca o crestere sau o descrestere a cererii consumatorului va afecta mai multe niveluri de cerere pe pietele organizationale de exemplu, o crestere a cererii consumatorului pentru bauturile racoritoare va duce la o crestere a cererii de catre vanzatorii cu amanuntul pentru bauturile racoritoare, apoi la o crestere a cererii de catre imbuteliatori pentru cutiile de aluminiu, la o crestere a cererii a fabricantilor de cutii de aluminiu pentru folia de aluminiu, la o crestere a cererii de catre fabricantii de folie de aluminiu pentru minereul de aluminiu, si tot asa.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Accelerator Principle? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Accelerator Principle.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Accelerator Principle. Definitiile termenilor despre Accelerator Principle cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Accelerator Principle, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Accelerator Principle.