Accessibility

Definitie Accessibility

Una dintre cele patru mari conditii (impreuna cu actionabilitate, masurabilitate si substantialitate) pentru o segmentare corespunzatoare de marketing prin accesibilitate se intelege ca segmentul vizat trebuie sa poata fi atins si servit corespunzator de sistemul de distributie si promovare al companiei.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Accessibility? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Accessibility.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Accessibility. Definitiile termenilor despre Accessibility cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Accessibility, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Accessibility.