Account Objectives

Definitie Account Objectives

Obiectivele specifice si cele de vanzari care trebuie sa fie atinse intr-o perioada specifica de catre un agent de vanzari pentru un cont de care el/ea este responsabil.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Account Objectives? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Account Objectives.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Account Objectives. Definitiile termenilor despre Account Objectives cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Account Objectives, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Account Objectives.