Accountants' Marketing

Definitie Accountants' Marketing

Termen care uneori e folosit pentru a descrie o abordare de marketing caracterizata de o accentuare a rezultatelor de vanzari pe termen scurt, mai mult decat pe dezvoltarea pe termen lung, si de lipsa inovatiei.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Accountants' Marketing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Accountants' Marketing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Accountants' Marketing. Definitiile termenilor despre Accountants' Marketing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Accountants' Marketing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Accountants' Marketing.