Cetelem IFN SA lanseaza Credit Joker

BUCURESTI - 20 august 2007

Comunicat tip General in Banci / Asigurari

Incepand cu 20 august 2007, Cetelem IFN SA, lider pe piata creditelor de consum din Romania, lanseaza un nou produs de credit: Credit Joker. Destinat achizitiei de bunuri de folosinta indelungata din magazinele partenere, acest tip de credit ofera clientilor o luna de relaxare financiara, prin posibilitatea de a amana plata unei rate.

Cetelem IFN SA lanseaza Credit Joker

Un nou produs inovativ pe piata creditului de consum

Credit Joker este o noutate pe piata de specialitate, fiind conceput pentru confortul financiar al clientului. Cu o dobanda de numai 0.9% pe luna, o perioada cuprinsa intre 6-60 luni, o valoare a creditului de la 500 la 30.000 RON si un DAE incepand cu 21,18%, Credit Joker este primul credit din Romania care ofera clientului posibilitatea de a-si amana o rata printr-un simplu apel telefonic cu 30 de zile inainte de data scadenta.

Pana la 31 octombrie, Cetelem ofera in toate magazinele partenere din tara un credit extrem de avantajos “oricum ai privi”, ce se incadreaza in linia inovativa a companiei.

'Prin Credit Joker, clientii au in premiera un avantaj dublu: flexibilitate prin optiunea amanarii unei rate pe toata durata creditului si dobanda mica. Un credit este un angajament de durata din partea clientilor, motiv pentru care incercam sa promovam solutii responsabile si adaptate solicitarilor lor. Prin produsele noastre financiare dorim sa crestem in mod constant calitatea vietii clientilor nostri, iar acest lucru este posibil prin dezvoltarea si personalizarea ofertelor de creditare', a declarat Philippe Foursy, Director General Cetelem IFN SA.

La doi ani de la intrarea pe piata din Romania, Cetelem este in masura sa ofere clientilor sai servicii complete de creditare: Credit in Magazin, Card de Credit, Credit de Nevoi Personale (CNP) si Credit Auto. Strategia de implementare a acestor solutii financiare s-a realizat in functie de specificul pietei din Romania, evolutia nevoilor clientilor si a beneficiat de experienta internationala de peste 50 de ani a marii familii Cetelem.

Despre Achelis & Partner Public Relations

Informatii despre Cetelem IFN SA
Cetelem IFN SA este lider pe piata creditelor de consum din Romania. Societatea a luat nastere in mai 2005 prin preluarea Credisson International de catre Cetelem, divizia furnizoare de credite de consum a grupului financiar francez BNP Paribas si numarul 1 pe piata creditului de consum in Europa Continentala. In 2007 Cetelem a depasit pragul de 500 de milioane de euro credite acordate in cei 4 ani de activitate. Societatea este activa printr-o retea de peste 1.800 de puncte de vanzare, in retele regionale si nationale sau parteneri locali independenti, iar numarul de angajati depaseste 800. Bazandu-se pe experienta de peste 50 de ani a grupului Cetelem si pe o excelenta cunoastere a pietei locale, Cetelem IFN isi va extinde in urmatorii ani portofoliul de parteneri si produse financiare.
Persoane de contact:
Achelis & Partner Public Relations: Dana Oancea, Tel. 0722-964382, dana.oancea@achelis.com
Cetelem IFN SA: Claudia Sendroiu, Tel. 021.305.70.22, claudia.sendroiu@cetelem.ro
dana.oancea@achelis.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/achelis-partner-public-relations/cetelem-ifn-sa-lanseaza-credit-joker