Planificarea strategica – cheia unei campanii de PR de succes

BUCURESTI - 14 mai 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Agentia Achelis & Partner anunta organizarea training-ului 'Strategic Planning of PR Campaigns'.

Un program de relatii publice eficient are la baza o planificare strategica. Stabilirea obiectivelor, audientei, procedurilor, instrumentelor de comunicare si metodelor de evaluare sunt doar câteva din elementele unei planificari strategice care vor fi analizate în cadrul training-ului 'Strategic Planning of PR Campaigns' din 18 mai 2007, gazduit de hotelul Ramada Bucharest North.

Training-ul îsi propune sa prezinte fundamentele strategiei si planificarii în PR, oferind participantilor expertiza internationala si studii de caz.

'O planificare strategica duce la îndeplinirea obiectivelor si justifica bugetul alocat. Exista instrumente specifice si pasi prestabiliti care pot fi folositi în planificare, iar cunoasterea lor este un real avantaj pentru cei care initiaza campanii de PR', afirma Thomas Achelis, trainerul modulului.

Thomas Achelis este membru în board-ul Asociatiei Internationale de Relatii Publice (IPRA) si managerul agentiei Achelis & Partner. Cu aproape 30 de ani de experienta în PR, Thomas desfasoara o activitate intensa la nivel international, fiind membru al Institutului Britanic de Relatii Publice, co-fondatorul Institutului pentru Calitate în Relatii Publice (IQPR) si presedintele Academiei Europene de PR (EAPR).

Modulul este destinat practicienilor din domeniu care dezvolta sau implementeaza campanii de relatii publice.

Pentru înscrieri si informatii suplimentare despre training accesati http://www.achelis.com/index.php?id=169 sau contactati-ne la Dana Oancea, dana.oancea@achelis.com, 021-4120214, 0722964382.

Despre Achelis & Partner Public Relations

Achelis & Partner Public Relations este o agentie de consultanta în comunicare, ce ofera servicii full service de relatii publice din 1999. Agentia este membra fondatoare a fundatiei Forum for International Communications, organizatoare pentru al cincilea an consecutiv a Saptamânii PR-ului Românesc, un proiect pe termen lung, având ca obiective principale impunerea unor standarde occidentale de performanta si de bune practici în industria autohtona de PR.

Dana Oancea
dana.oancea@achelis.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/achelis-partner-public-relations/planificarea-strategica-cheia-unei-campanii-de-pr-de-succes