Acid-Test Ratio

Definitie Acid-Test Ratio

Una dintre cele trei proportii folosite pentru a evalua lichiditatile unei firme se calculeaza prin impartirea banilor lichizi la cheltuielile curente. Celelalte doua sunt Current Ratio (proportia curenta) si Quick Ratio (proportia rapida).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Acid-Test Ratio? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Acid-Test Ratio.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Acid-Test Ratio. Definitiile termenilor despre Acid-Test Ratio cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Acid-Test Ratio, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Acid-Test Ratio.