Actionability

Definitie Actionability

Una dintre cele patru conditii importante (alaturi de accesibilitate, masurabilitate si substantialiate) pentru o segmentare de marketing adecvata prin actionabilitate se intelege ca segmental vizat trebuie sa aiba o marime adecvata pentru resursele de control ale companiei.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Actionability? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Actionability.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Actionability. Definitiile termenilor despre Actionability cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Actionability, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Actionability.