Actual Product

Definitie Actual Product

Trasaturile tangibile ale unui produs, incluzand stilul, nivelul de calitate, numele brandului, ambalajul se mai numeste produs formal sau produs tangibil vezi Augmented Product, Core Product.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Actual Product? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Actual Product.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Actual Product. Definitiile termenilor despre Actual Product cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Actual Product, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Actual Product.