Curs deschis: Indicatori de Performanta: Masurare, invatare, optimizare, 4 - 5 Octombrie, Bucuresti

Cluj-Napoca - 9 septembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Afaceri, HR

Acumen Integrat, in parteneriat cu portalul www.IndicatoridePerformanta.ro, organizeaza in perioada 4 - 5 Octombrie 2011, la Bucuresti, cursul deschis “Indicatori de Performanta: Masurare, invatare, optimizare”.

Curs deschis: “Indicatori de Performanta: Masurare, invatare, optimizare”, 4 – 5 Octombrie 2011, Bucuresti

Acesta contine o combinatie unica de solutii practice provenite din cercetarea si documentarea a peste 6600 de Indicatori Cheie de Performanta din 14 Arii Functionale si 25 de Industrii, precum si din analiza a peste 1000 de rapoarte de performanta din 60 de tari.

Cursul va fi facilitat de o echipa de profesionisti cu expertiza la nivel international, care se remarca printr-o vasta experienta practica si academica in domeniu. Aurel Brudan este expert in domeniul optimizarii performantei organizationale, Director General al companiei australiene eab group si editor al portalului www.smartKPIs.com. Adrian Brudan este Manager Solutii Performanta Strategica in cadrul companiei Acumen Integrat si editor al resurselor online www.IndicatoridePerformanta.ro,www.eBalancedScorecard.ro, www.BalancedScorecardinRomania.ro.

Agenda este structurata in 2 zile, sesiunile de curs fiind dedicate urmatoarelor subiecte:

Ziua 1 – Intelegerea, selectarea si documentarea KPIs

- Sesiunea 1: Introducere - Aspecte cheie ale masurarii performantei

- Sesiunea 2: Selectarea Indicatorilor Cheie de Performanta

- Sesiunea 3: Documentarea Indicatorilor Cheie de Performanta

- Sesiunea 4: Colectarea datelor si raportarea performantei

Ziua 2 – Utilizarea inteligenta a indicatorilor de performanta

- Sesiunea 5: Analiza si utilizarea rezultatelor de performanta

- Sesiunea 6: Masurarea performantei in practica

- Sesiunea 7: Factori de succes in managementul performantei

- Sesiunea 8: Aplicarea in organizatii a cunostintelor acumulate in timpul cursului

Beneficiile participarii la acest curs sunt completate de suita de instrumente pre-populate cu indicatori de performanta, printre care: Starea Dorita de Evolutie, Harta Strategiei, Scorecard si Dashboard pentru monitorizarea performantei, Arhitectura Sistemului de Management al Performantei, Documentarea Indicatorilor Cheie de Performanta (KPIs). Toate aceste instrumente sunt oferite gratuit participantilor ca parte a materialelor de curs. De asemenea, toti participantii vor beneficia de acces gratuit pe o durata determinata la continutul premium al portalului www.IndicatoridePerformanta.ro.

Pentru mai multe detalii si inscriere la curs, va invitam sa accesati pagina de prezentare a cursului si brosura in format PDF la adresa: www.IndicatoridePerformanta.ro/premium/training/catalog-training-managementul-performantei.html. Numarul de locuri este limitat si reduceri la taxa de participare sunt disponibile doar in primele saptamani de inscriere.

Despre Acumen IntegratAcumen Integrat este o companie romaneasca de cercetare si consultanta, cu sediul in Cluj-Napoca, specializata in oferirea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual. Serviciile oferite cuprind implementarea de sisteme de management al performantei, audit de performanta, optimizarea folosirii indicatorilor de performanta, instruire profesionala si management de proiect.

Alte evenimente Acumen Integrat:

- 6 – 7 Octombrie 2011 – Curs Implementarea si utilizarea unui sistem de management al performantei bazat pe Balanced Scorecard, Howard Johnson Grand Plaza Hotel, Bucuresti

- 25 – 26 Octombrie 2011 – Curs Criterii de performanta, evaluarea si imbunatatirea performantei angajatilor, Howard Johnson Grand Plaza Hotel, Bucuresti

- 20 – 22 Octombrie 2011 – Conferinta Managementul Performantei in Romania 2011, Hotel Ramada, Sibiu

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati:

Gabriela Grosu, Coordonator Marketing si Comunicare, Acumen IntegratTel: +40 264 414 360, Email: Gabriela.Grosu@acumen.ro, Web: www.acumenintegrat.ro

Despre Acumen Integrat

Acumen Integrat este o companie romaneasca de cercetare si consultanta, cu sediul in Cluj-Napoca, specializata in oferirea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual. Serviciile oferite cuprind implementarea de sisteme de management al performantei, audit de performanta, optimizarea folosirii indicatorilor de performanta (Compania opereaza portalul www.IndicatoridePerformanta.ro), instruire profesionala si management de proiect.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/acumen-integrat/curs-deschis-indicatori-de-performanta-masurare-invatare-optimizare-4-5-octombrie-bucuresti