AUTO TOTAL BUSINESS SHOW 2013 - cel mai mare eveniment automotive din Romania

BUCURESTI - 30 mai 2013

Comunicat tip General in Auto, Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Tehnologie

In perioada 25 - 26.05.2013 a avut loc cea de a doua editie a celui mai mare eveniment automotive din Romania dedicat producatorilor de piese auto originale si aftermarket si echipamentelor pentru service-uri, Auto Total Business Show 2013.

Pentru ca prima editie a evenimentului, Auto Total Business Show 2012, s-a demonstrat a fi de un real succes, anul acesta organizatorii au fost provocati sa vina cu idei inovatoare:

Redimensionarea evenimentului - suprafata pe care s-a desfasurat Auto Total Business Show 2013 a fost de 18.000 metri patrati, calculata ca fiind de 7 ori mai mare decat suprafata utilizata in 2012.

Posibilitatea interactiunii - cei 27.000 de vizitatori au luat contact direct cu producatorii de piese auto, au avut ocazia sa testeze produsele expuse, au participat la training-uri gratuite legate de montarea si demontarea anumitor componente si au pus in practica cunostintele dobandite pentru castigarea competitiilor care au avut loc din ora in ora.

Elementele surpriza - Auto Total Business Show 2013 a pus la dispozitia vizitatorilor singurul simulator de Formula 1 din lume care genereaza o forta a acceleratiei de pana la 3G, unul dintre cele mai realiste simulatoare de MotoGP si o competitie de pitstop pentru testarea timpilor de schimbare a rotilor unui monopost de Formula 1 astfel incat s-au parcurs peste 2300 de km in simulatorul de Formula 1, peste 1500 de km in simulatorul de MotoGP si s-au demontat/montat peste 1000 de roti in competitia de pitstop.

La exterior, activitatile desfasurate in cadrul Bucharest Wheels Arena 2013 Powered By Auto Total Business Show 2013 au reunit nume faimoase din industria auto-moto: Chris Pfeiffer, campion mondial la acrobatii pe doua roti, Marius Kns, Cristi George (Mouse), Razvan Tica (Doi-ul), Traian, Jumy Si Alex Gorgan (Kellu) la sectiunea drift, Vali Porcisteanu si Manu Mihalache, piloti din campionatul national de raliuri, cluburile din tara, KAMIKAZE OFF ROAD TEAM, GTC MOTORSPORT, T44 SI BGS MOTORSPORT la off road.

Expozitiile desfasurate au constat in doua sectiuni: o sectiune dedicata automobilelor de epoca  si o sectiune de tuning auto-moto unde au participat cluburile MIDNIGHT RACERS ROMANIA, NO SPEED LIMIT, SKODA TOYS, GHETTO TUNING, OVERSPEED TUNING CLUB, STREETART, CUSTOM SHOP, BERTONE ROMANIA, MYSUZUKI, ZZ TUNING, STREET MANIACS, UNKNOWN CLUB SI MADNESS CREW.

Evenimentul a culminat cu cele doua concerte ale formatiilor PARAZITII si B.U.G MAFIA.

La Auto Total Business Show 2013 a fost inregistrata o medie de circa 32 de vizitatori per minut.

Marturiile expozantilor:

ALESSIO MONTANARI - EXPORT MANAGER GO.VO.NI - "expozitia a fost de real success!”

STEFAN FEDER - AREA SALES MANAGER, EXPORT SALES - AUTOMOTIVE AFTERMARKET – CONTINENTAL - DIVISION CONTITECH - "inca o data ati reusit sa creati un mediu profesional pentru ca noi sa ne prezentam produsele si ultimele stiri in legatura cu ele pietii auto si inca o data am fost impresionat de interesul ridicat al vizitatorilor pentru Contitech. Multumim AD Auto Total."

THOMAS FUGLSANG ANDERSEN - MARKETINGCHEF TRISCAN A/S - "multumim pentru un show foarte bun si bine organizat in acest weekend."

STUART KNIGHT  BSTM LTD - "vreau sa va multumesc pentru un show-ul extraordinar pe care l-ati avut anul acesta. A fost cu adevarat interesant sa vedem cum oameni din tari diferite colaboreaza in acelasi domeniu si in acelasi timp am avut parte de o distractie pe cinste!"

RALUCA BOTAN I MARKETING COORDINATOR ROMANIA & BULGARIA GOODYEAR - "numai cuvinte de lauda privind organizarea."

Expozanti AUTO TOTAL BUSINESS SHOW 2013

3M ROMANIA, AIRTEX, ATH-HEINL, AVIMA MOTORS, BSTM (SPI), CASTROL, CHICAGO PNEUMATIC, CONTINENTAL, CONTITECH, CS GERMANY, DAYCO, DELPHI, DENSO, ELRINGKLINGER AG, ELSTOCK, EXIDE, FEDERAL-MOGUL, FERDINAND BILSTEIN, FILCAR SPA, FISCHER AUTOMOTIVE ONE, GATES, GKN, GOODYEAR, DUNLOP, HAYNESPRO, HCO AUTOMOTIVE, HELLA, IPD, KARCHER, KLANN-SPEZIAL-WERKZEUGBAU, KS TOOLS, KYB EUROPE, LPR, MAGNETI MARELLI, MAHLE, MANN+HUMMEL, MEAT & DORIA, MICHELIN, MOTOR SERVICE INTERNATIONAL, NIMB AUTO, NISSENS, PHILIPS, PPG INDUSTRYES, RABOTTI, REMANED EQUIPOS DIESEL, ROBERT BOSCH, TURBO SYSTEMS, SCHAEFFLER, SIDAT, SKF ROMANIA, SOGEFI, STAR LUBRICANTS, SWK UTENSELERIE, TEXA, TMD FRICTION SERVICES, TRW, TYC EUROPE, VALEO, VALTEC PREMIUM LUBRICANTS, WEGMANN AUTOMOTIVE.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ad-auto-total/auto-total-business-show-2013-cel-mai-mare-eveniment-automotive-din-romania