La Redoute a ales Romania!

BUCURESTI - 31 octombrie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Fiind deja prezenti in peste 24 de tari si avand peste 18 milioane de clienti , La Redoute va oferi romanilor incepand cu luna Noiembrie 2008 unicul sau „French touch!”.

La Redoute este membru al grupului RedCats, parte a gigantului PPR (Pinault-Printemps-Redoute) alaturi de Gucci Group (Gucci, Balenciaga, Bottega Veneta, Yves Saint Laurent, Alexander McQueen, Sergio Rossi), Puma, Conforama, Fnac si CFAO.

La Redoute este un brand multispecializat in domeniile Pret-a-Porter, mobila si articole de decoratiuni. In Franta, La Redoute este al treilea jucator pe piata comertului cu haine pentru femei, al doilea jucator pe piata comertului cu lenjerie pentru casa si numarul 1 in domeniul modei si al decoratiunilor interioare din punct de vedere al vanzarilor prin internet.

La Redoute urmareste sa faca moda „haute-couture” accesibila tuturor. Incepand cu Emanuelle Kahn in 1969, divizia Grand Couturier se lauda cu nume de top ca: Jean Paul Gaultier, Sonia Rykiel, Yves Saint Laurent, Karl Lagerfeld. Printre marcile ce vor fi comercializate si in Romania pe site-ul www.laredoute.ro se vor numara branduri proprii ca: La Redoute Creation, La Redoute Essentiels, Taillissime dar si branduri consacrate precum: Converse, Puma, Nike, Adidas, Cacharel, Triumph, Levi’s, Pepe Jeans, Tommy Hilfiger, Porsche Design, Good Year, Champion, Umbro, Reebok, Sergio Tacchini, Lotto, Ben Sherman, Geox, Energie.

In Romania, La Redoute va fi reprezentata exclusiv de AD First Company, parte din grupul de firme AFC.
Dorim ca La Redoute sa devina un etalon în ceea ce priveste calitatea si bunul gust pe piata modei din Romania. Satisfactia clientilor nostri vrem sa ne recomande si sa ne oblige la mai mult, în egala masura.

AD First Company impreuna cu Alexandru Diaconu au deosebita placere de a invita la lansarea LaRedoute in Romania.

Evenimentul de lansare va avea loc, miercuri, 05 noiembrie, incepind cu orele 10:30 la Casa Oamenilor de Stiinta (P-ta Lahovari, nr. 9) in cadrul unui brunch oferit de La Redoute.

Accesul se face pe baza invitatiei sau prin confirmare telefonica la 0732.777.333 sau 0723.163.184. Daca doriti sa luati parte la acest eveniment si nu ati primit inca invitatie din partea noastra va rugam sa ne trimiteti un mail pe adresa ioana@laredoute.ro .

Despre AD FIRST COMPANY SRL

www.laredoute.ro
0732.777.333 sau 0723.163.184.