Adaptation Approach to Pricing

Definitie Adaptation Approach to Pricing

O abordare in marketingul global in care organizatia permite unui afiliat sau unui subsidiar sa stabileasca pretul dezirabil, care aduce profit pentru regiunea sa se mai numeste si abordare policentrica. Vezi Extension Approach (abordarea extensionala), Geocentric Approach (abordarea geocentrica).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Adaptation Approach to Pricing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Adaptation Approach to Pricing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Adaptation Approach to Pricing. Definitiile termenilor despre Adaptation Approach to Pricing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Adaptation Approach to Pricing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Adaptation Approach to Pricing.