Adaptive Control System

Definitie Adaptive Control System

Un sistem de control de marketing care permite sa fie facute schimbari in ceea ce priveste obiectivele de marketing si standardele de performanta in timpul unei perioade de planificare un sistem de control de marketing proactiv vezi After-the-Fact Control System Marketing Control System Reactive Marketing Control System Steering Control System.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Adaptive Control System? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Adaptive Control System.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Adaptive Control System. Definitiile termenilor despre Adaptive Control System cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Adaptive Control System, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Adaptive Control System.