Adaptivising

Definitie Adaptivising

Filosofie de planning care implica intentia unei firme de a mentine si extinde operatiunile prezente a face mai bine lucrurile in viitor decat au fost ele facute in trecut. Vezi, Optimising, Satisficing.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Adaptivising? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Adaptivising.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Adaptivising. Definitiile termenilor despre Adaptivising cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Adaptivising, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Adaptivising.