Compania Addvances iniţiază prima bursă privată la Facultatea de Arte Plastice, Decorative şi Design Iaşi

Iasi - 15 martie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Compania regională de consultanţă în marketing ADDVANCES iniţiază, în parteneriat cu Facultatea de Arte Plastice, Decorative şi Design, concursul pentru acordarea bursei semestriale ADDVANCES.

„Bursa Addvances” este o iniţiativă privată. În cuantum de 2 000 000 lei lunar, bursa va fi oferită timp de un semestru unui student al Facultăţii de Arte Plastice, Decorative şi Design ce dovedeşte calităţi excepţionale de design publicitar. Criteriul principal de acordare a bursei îl reprezintă executarea unei lucrări pe o temă propusă. Data limită de depunere a acestor lucrări este 25 martie 2005, comunicarea câştigătorului urmând să aibă loc pe data de 4 aprilie 2005.

Tema propusă pentru acest concurs se referă la realizarea unei sigle pentru produsul virtual „Iaurt Delicios”, a unui concept de ambalaj şi a unui afiş publicitar pentru acelaşi produs. Lucrările pot fi executate în orice program de grafică, iar detaliile referitoare la formatul siglei şi al ambalajului, specificaţiile de pe ambalaj, sloganurile, fotografiile, modalităţile de prezentare şi expunere rămân la latitudinea şi imaginaţia aplicanţilor.
Criteriile secundare constau în prezentarea unui portofoliu sugestiv şi referinţe primite din partea Facultăţii.

Acordarea unei burse private ce urmăreşte susţinerea tinerilor designeri în formarea lor profesională prin răsplătirea şi încurajarea talentului este prima iniţiativă de acest tip din mediul academic ieşean.

Despre Addvances

Addvances şi-a creat în cei 2 ani de activitate o piaţă largă ce cuprinde clienţi din zonele Moldovei.
Serviciile oferite s-au materializat în programe de identitate vizuală, branding, advertising, studii si cercetare de piaţă, pentru companii din diferite domenii economice: industria cauciucului, confecţiii, materiale de construcţii, mobilă, medicamente, produse alimentare, încălţăminte, soft şi comerţ.
Daniel Birliga
Director Creaţie şi Promovare

SC Addvances SRL
Str. Lascăr Catargi nr. 43