Programul “Spor la Sport!”, cea mai mare campanie de sustinere a sportului de masa pentru tineret, a fost inaugurat.

BUCURESTI - 1 iunie 2005

Comunicat tip General in Sport

In aceasta dimineata, pe o ploaie torentiala, Presedintele Comisiei de Sport, Sanatate si Ecologie din Senatul Romaniei, Prof.Dr. Dan Sabau impreuna cu Mihai Leu, Director de Cabinet in Agentia Nationala pentru Sport si Ivan Sokolov, Director General al POLICOLOR S.A., au inaugurat in Parcul Tineretului Programul National “Spor la Sport!”.
La eveniment au mai participat Daniel Stanciu de la Federatia Romana Sportul pentru Toti, Paul Helcioiu, coordonatorul de joc al echipei de baschet Asesoft Ploiesti, copii si profesori de la scolile 79 si Scoala de Sud din sectorul 4, jurnalisti, precum si numerosi trecatori.

Pe ritmuri de hip-hop care au incercat sa inveseleasca atmosfera moharata de afara, echipele celor doua scoli au ignorat ploaia si au incins un meci de baschet castigat in cele din urma de elevii scolii nr.79.
Au fost impartite copiilor din parc peste 500 de echipamente sportive, tricouri, sepci, mingi, baloane impreuna cu sucuri si multe floricele.
“POLICOLOR sustine programe pentru copii pentru ca copiii din Romania sa se dezvolte sanatos. Asteptam ca toti clientii nostri sa se alature acestei campanii. In felul acesta fiecare cumparator al nostru ajuta la renovarea si refacerea locurilor de sport pentru copii.”, a declarat Ivan Sokolov, Director General al POLICOLOR S.A.
Cu ocazia evenimentului senatorul Dan Sabau, fost gimnast de performanta, a declarat: “Este o actiune cu totul speciala. Sportul este o stare de spirit care nu tine cont de vreme. Initiativa POLICOLOR de a amenaja terenuri de sport cu acces gratuit se inscrie intr-o serie de initiative de sustinere a sportului romanesc in randul acestei noi generatii. Poate fi privita si ca un pas in plus spre integrarea in Uniunea Europeana deoarece, in plan sportiv, prin prisma rezultatelor, Europa ne-a fost mereu accesibila.”
Dealtfel, senatorul Dan Sabau a anuntat ca il va invita pe Ivan Sokolov, Director General al POLICOLOR si initiator al programului “Spor la Sport!” In Senatul Romaniei pentru o discutie in Comisia de specialitate despre sustinerea de catre firmele private a sportului de masa.
La randul sau Mihai Leu, Director de Cabinet in Agentia Nationala pentru Sport, a declarat: “Personal ma bucur foarte mult pentru astfel de actiuni si cu cat se vor organiza mai multe cu atat va fi mai bine. Ceea ce a facut POLICOLOR este de admirat iar cei ce pot sa se alature acestei initiative ii indemn sa o faca deoarece sportul este foarte important pentru sanatatea unei natiuni.”
Federatia Romana Sportul pentru Toti si-a exprimat, deasemenea, dorinta de a se alatura Programului “Spor la Sport!”, urmand ca impreuna cu POLICOLOR sa organizeze diferite competitii sportive de masa, in special pentru copii si tineri.
Programul “Spor la Sport!” a fost initiat de catre POLICOLOR S.A., cel mai mare producator autohton de lacuri si vopseluri si consta in renovarea si amenajarea din fonduri proprii a unor terenuri de sport cu acces gratuit.
Programul a fost lansat astazi in Bucuresti, urmand sa continue atat in Capitala cat si in alte orase din tara.
Programul “Spor la Sport!” va fi sustinut de o campanie tv, radio si print, avand ca protagonisti sportivi romani de renume precum Otilia Badescu(tenis de masa), Razvan Florea(Inot), Marian Oprea(atletism) sau Paul Helcioiu(baschet).

Despre AdEntity

POLICOLOR S.A. mai are la activ un program educativ pentru copii, in parteneriat cu Politia Capitalei si Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, denumit “Invatam de mici sa fim prevazatori”, care consta intr-un concurs pe teme de educatie rutiera si civica intre scolile bucurestene la sfarsitul caruia, drept premiu, scoala castigatoare va fi renovata de catre POLICOLOR.

Policolor- Roxana Matei, brand manager, 0740.271.195
Adentity – Andreea Simion, account manager, 0726.945.393

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/adentity/programul-spor-la-sport-cea-mai-mare-campanie-de-sustinere-a-sportului-de-masa-pentru-tineret-a-fost-inaugurat-