Fotografics Studio anunta lansarea ofertei speciale de fotografie pentru evenimentele care vor avea loc in aceasta iarna

BUCURESTI - 6 noiembrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Anticipand nevoia de servicii de fotografie profesionista pentru evenimentele lunii decembrie, Fotografics aduce la cunostinta partenerilor sai lansarea unei oferte speciale. In aceasta perioada, puteti beneficia de reduceri semnificative de pret, avand totodata garantia calitatii cu care Fotografics si-a obisnuit clientii.

Constienti fiind de unicitatea fiecarui produs si de existenta unor nevoi specifice de imagine pentru fiecare organizatie, Fotografics ofera solutii complete pentru construirea identitatii vizuale a produselor si a companiilor, pentru o mai buna recunoastere pe piata.
Fie ca este vorba despre fotografie de eveniment, fie de fotografie de produs sau portret de studio, Fotografics si-a obisnuit partenerii cu aceleasi standarde ridicate de calitate.
Argumentele pe care le oferim partenerilor nostri:
- ne implicam pentru a construi impreuna cea mai puternica imagine;
- oferim calitate maxima la un volum corect al investitiei;
- Fotografics dispune de tehnica avansata de fotografiere si de prelucrare a imaginii;
- garantam livrarea in timp util, respectand calitatea promisa;
- suntem profesionisti, iar clientii nostri ne recomanda;

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/adler-prest/fotografics-studio-anunta-lansarea-ofertei-speciale-de-fotografie-pentru-evenimentele-care-vor-avea-loc-in-aceasta-iarna