Administered Prices

Definitie Administered Prices

O stabilire a pretului orientata pe costuri este o abordare in care firma stabileste preturile in functie de considerente de interior, si nu in functie de consummator.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Administered Prices? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Administered Prices.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Administered Prices. Definitiile termenilor despre Administered Prices cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Administered Prices, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Administered Prices.