Administered Vertical Marketing System

Definitie Administered Vertical Marketing System

Un sistem coordonat de distributie in care fluxul produselor de la producator la utilizatorul final este controlat de un membru puternic al sistemului, si nu de prevederile contractuale sau punerea in comun a proprietatii. Vezi Contractual Vertical Marketing System Conventional Marketing System Corporate Vertical Marketing System Vertical Marketing System.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Administered Vertical Marketing System? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Administered Vertical Marketing System.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Administered Vertical Marketing System. Definitiile termenilor despre Administered Vertical Marketing System cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Administered Vertical Marketing System, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Administered Vertical Marketing System.