Administrare a chestionarului

Definitie Administrare a chestionarului

Modalitate de completare/gestionare a intrebarilor unui chestionar (costul administrarii depinde de metoda de esantionare si de populatia mama vizata), astfel:administrare realizata de recenzor:-  fata in fata: la domiciliu (tehnica adaptata pentru chestionare mai lungi, actiune precedata de un preaviz) la locul de munca/la birou (adaptata pentru teme avand o stransa legatura cu activitatea profesionala a subiectului) pe strada (cea mai folosita tehnica, permite interogarea unui numar mare de persoane, cu costuri mai reduse comparativ cu ancheta la domiciliu)-  prin telefon - tehnica adaptata pentru anchete efectuate in mediul profesional (chestionar scurt, durata a interviului sub 15 minute)- autoadministrare (completarea chestionarului se face de subiect)-  chestionar transmis prin posta - prezentat cu claritate si insotit de instructiuni de completare, precum si de un plic timbrat pentru raspuns (cost modic, rata de raspuns cuprinsa intre 3 si 10% si 10-15% chestionare ce nu pot fi exploatate)-  chestionar transmis prin suport telematic: Minitel (in Franta), Internet (raspuns rapid, reprezentativitate insa nesatisfacatoare). Este o tehnica utilizata in deosebi pentru panele si anchete omnibus.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Administrare a chestionarului? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Administrare a chestionarului.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Administrare a chestionarului. Definitiile termenilor despre Administrare a chestionarului cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Administrare a chestionarului, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Administrare a chestionarului.