Adona.ro a lansat o noua gama de clutchuri in 2017

BUCURESTI - 9 iunie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

O noua gama de accesorii dedicate femeilor a fost lansata in primavara acestui an pe Adona.ro anul. Noi modele de clutch poseta sunt disponibile pe site inca din luna mai 2017.

Adona.ro a lansat o noua gama de clutchuri in 2017

Cunoscut deja pentru produsele de calitate din gama de accesorii pentru femei, Adona.ro a lansat in luna Mai 2017 o gama noua de clutch poseta dedicata tuturor gusturilor si preferintelor. Asadar, doamnele si domnisoarele pot opta pentru o geanta plic la moda, putand alege din diversitatea de modele si culori care sunt disponibile pe site din aceasta primavara. Majoritatea modelelor sunt de mici dimensiuni, potrivindu-se perfect tinutelor elegante de seara purtate in general la evenimente.

Gama de clutch poseta nou lansata merge pe aplicatii de accesorii metalice aurii si argintii. Clutch-urile au aplicate diverse culori de margele perlate, paiete, strasuri si imprimeuri, unele dintre acestea fiind decorate si cu cristale. Incepand cu luna Iulie pentru aceste produse exista discount-uri, asadar preturi speciale insotesc o parte din accesoriile din aceasta categorie. Pentru produsele comandate pe site-ul Adona.ro transportul este gratuit.

Adona.ro a fost votat deja ca fiind unul dintre cele mai de incredere magazile online din Romania, produsele existente pe site fiind adresate atat femeilor cat si barbatilor. Colectiile prezente online au accesorii din categorii precum ceasuri, portofele, curele, genti si seturi cadou. Din luna Mai a anului 2017, pe site-ul Adona.ro exista si produse din colectiile anterioare cu discount-uri semnifiative de care clientii pot profita in comenzile lor online.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inoboxevolution/adona-ro-a-lansat-o-noua-gama-de-clutchuri-in-2017