Adona.ro: Comenzile pentru portofele barbati s-au dublat inainte de Paste

BUCURESTI - 11 aprilie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Comenzile pentru categoria Portofele Barbati au crescut cu 50% inainte de Sarbatorile Pascale. In ultima saptamana dinaintea Pastelui, tendintele comenzilor pentru portofele barbati s-au dublat fata de media anuala.

Bilantul departamentului de vanzari Adona a indicat ca in preajma Pastelui, in ultimii 3 ani, fanele Adona au comandat portofele piele barbati pentru a le oferi cadou partenerilor, soti sau iubiti, parintilor, prietenilor sau coelgilor de serviciu.

Alegerea de a face cadou un portofel piele barbati s-a dovedit de succes de Paste in 2017, (anul trecut comenzile crescusera doar cu 35% fata de medie), asa ca si anul acesta multi clienti au repetat comanda.

Cea mai deasa alegere a fost portofel barbati Pierre Cardin, cu un design atragator, minimalist si datorita calitatii produselor. Aprecierea pe care furnizorul nostru principal a avut-o din partea publicului Adona in ultimul an ne incurajeaza sa crestem periodic numarul produselor si a modelelor de portofele frantuzesti. Asa se face ca pe www.adona.ro s-a dublat cantitatea de modelele pentru produsul portofel barbati. Si pentru ca, in general, cererea pentru portofele este foarte mare si in continua crestere, astazi exista pe site peste 80 de variante de portofele dama si barbati.

Clientii Adona sunt motivati sa aleaga produsele noastre pentru a le oferi cadou de Paste atat pentru calitate, cat si pentru prezentarea de exceptie a acestora. Ambalajul original, cu aspect foarte placut, care permite oferirea portofelului direct in cutia in care este livrat de la Adona, ii scuteste pe clientii nostri de grija si costurile unei alte sugestii de prezentare. Din acest motiv, am observat, urmarind fisele clientilor, ca 2 din 3 persoane revin la noi pentru cumparaturi si a doua oara.

Ne bucuram ca si de Pastele acesta, Adona.ro se plaseaza in topul preferintelor romanilor care cauta un cadou pentru cei apropiati. Ne dorim ca tot mai multi oameni sa se bucure de calitatea oferita pe site-ul www.adona.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inoboxevolution/adona-ro-comenzile-pentru-portofele-barbati-s-au-dublat-inainte-de-paste