Bebe Nou: 30 de produse noi in colectia de primavara 2017

BUCURESTI - 1 martie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

Bebenou.ro este un site cu hainute si accesorii pentru copii. Reprezentand prima alegere pentru mii de parinti din intreaga tara, in fiecare noua colectie aratam o deosebita atentie nevoilor transmise de publicul nostru tinta.

Printre noutatile pe care le puteti gasi pe site-ul bebenou in acest sezon se numara noile piese de trusou botez, ideale pentru nasi, cu ocazia crestinarii nou-nascutului. Seturile contin accesoriile complete pentru Taina Botezului: prosop mic pentru preot, prosop mare pentru bebelus, fasa, panza de mir, sapun intr-o forma dragalasa de copil si, nu in ultimul rand, o sticluta pentru mir.
Pentru ca noi consideram ca o calitate buna nu trebuie sa coste nejustificat de mult, suntem atenti intotdeauna sa oferim clientilor nostri haine bebelusi ieftine, care sa fie accesibile pentru orice buzunar, fara a face rabat de la standardele inalte pe care ni le-am autoimpus.
Diversitatea cu care va asteptam pe bebenou.ro, precum si categoriile de pe site construite astfel incat experienta dumneavoastra cu cumparaturile online sa fie cat mai placuta ne plaseaza in topul alegerilor parintilor din Romania. In prima saptamana a lunii martie, 30 de produse noi vor fi afisate pe site.
Magazinul nostru online va pune la dispozitie 4 macro-categorii de imbracaminte: haine copii, atat pentru fete, cat si pentru baieti, articole inot si plaja, precum si sosete copii. Alaturi de acestea, mai puteti comanda online, simplu si rapid articole din categoriile explicite: Botez, Camera copilului, La plimbare, Jucarii si jocuri, Incaltaminte, Accesorii.
Bebenou.ro este un magazin online cu haine pentru bebelusi si copii care ofera clientilor sai o gama variata de produse, de calitate si la preturi accesibile. Fiecare produs este prezentat detaliat, astfel incat dumneavoastra sa puteti lua decizia rapid. Orice informatii suplimentare va stau la dispozitie prin intermediul operatorilor bebenou.ro, pe care ii puteti contacta la datele de pe www.bebenou.ro, in categoria Contact.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inoboxevolution/bebe-nou-30-de-produse-noi-in-colectia-de-primavara-2017