Bratarile din argint aurit sau rodiat – printre preferatele femeilor in materie de accesorii

BUCURESTI - 17 iulie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Prima parte a anului 2017 ne-a confirmat: bratarile din argint aurit si argint rodiat sunt produse extraordinar de bine primite de catre pasionatele de moda ce poarta accesorii marca Ioana Preda.

Cea mai noua colectie de bratari a brandului Ioana Preda cuprinde diferite modele de bratari argint simple, cu un design minimalist si bratari cu insertii de pietre semipretioase, in special zirconiu. Pe site, dar si in showroom, colectia include atat modele de bratari fixe, cat si bratari reglabile, in general foarte apreciate de iubitoarele de bijuterii prin prisma faptului ca pot fi usor adaptate fiecarui tip de fizionomie.

Iubitoarele de accesorii din argint s-au indreptat in ultima perioada inspre bijuteriile confectionate din argint rodiat sau aurit prezente in colectiile Ioana Preda. Asadar, in ceea ce priveste colectia de bratari argint, am observat ca si aici tendinta pasionatelor de bijuterii este de a alege bratarile din argint aurit sau rodiat.

Motivatia alegerii este simpla, placarea bijuteriilor din argint cu rodiu sau aur avand anumite avantaje. Longevitatea bijuteriilor de acest tip creste considerabil. Ele sunt mult mai rezistente la uzura, fiind protejate mult mai bine de inevitabilele zgarieturi. Placarea cu rodiu sau aur protejeaza bijuteriile din argint si contra petelor, mentinandu-le atractive pentru mult mai multa vreme. Pentru ca argintul este un material destul de moale si maleabil, placarea acestuia cu rodiu ii confera un aspect lustruit. Printre cele mai importante avantaje ale rodiului se afla si faptul ca ete hipoalergenic, nemiexistand posibilitatea ca pielea sa se coloreze din pricina bijuteriilor purtate.

Brandul Ioana Preda comercializeaza in prezent bijuterii din argint din categorii precum cercei, inele, bratari si coliere. Transportul gratuit ramane in continuare valabil pentru bijuteriile comandate pe site-ul ioana-preda.ro, clientele putand beneficia si de retur in maxim 14 zile daca este cazul.

Taguri: brataribratari argint
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inoboxevolution/bratarile-din-argint-aurit-sau-rodiat-printre-preferatele-femeilor-in-materie-de-accesorii