Curs MERP 7 – 8 august 2015 (2 zile)

BUCURESTI - 23 iunie 2015

Comunicat tip General in HR, Cursuri, Energie

MERP este o metodologie moderna de indentificare si evaluare a riscurilor profesionale in conformitate cu Legea 319/2006 si HG 1425/2006 , dar care are la baza standardul ISO 12100/2010 pe care se bazeaza si metoda SUVA, precum si alte 3 standarde conexe. In cadrul cursului se vor prezenta notiunile si principiile acestor standarde, tehnica de identificare, estimare si evaluare a riscurilor profesionale.

Curs MERP

Adevarata placere consta in descoperire, nu in cunoastere.

Isaac Asimov

Adria Expert împreună cu ARSSM Filiala Bucureşti-Ilfov au plăcerea să anunţe un nou curs de formare profesională continuă, cu durata de două zile, în metodologia și tehnicile MERP .Acest curs este conceput pentru a oferi participanților cunoștințe și abilități practice în efectuarea identificării și evaluării riscurilor, folosind diferite tehnici bazate pe Standarde Internaționale. Participanților li se vor prezenta noțiunile de bază despre metodologia MERP, cum să folosească aceste tehnici, pentru a se asigura că evaluarea riscurilor se desfășoară într-un mod corect, conform standardelor internaționale și legislației naționale.

Obiectivele cursului

Punerea la dispoziția participanților a informațiilor privind fundamentele conceptuale și practice privind metodologia și tehnica MERP și a le explica importanța acestor tehnici pentru identificarea, analiza, estimarea și evaluarea riscurilor, precum și propunerea celor mai eficiente măsuri de prevenire și protecție.

Prezentul curs reprezintă un program de formare profesională continuă a participanţilor în conformitate cu Ord. 129/2000.
Citeste mai mult: Curs MERP 7 – 8 august 2015 (2 zile)

Detalii despre curs: Curs MERP

Cui se adresează acest curs

Evaluatorilor de riscuri profesionale, auditorilor, inginerilor de proces, tehnicienilor și supervizorilor, managerilor de uzine și fabrici, managerilor de proiecte din orice domeniu de activitate, responsabililor cu mentenanța proceselor, responsabililor cu sistemele de siguranță.

Structura cursului

1. MERP (Metodă de Evaluare a Riscurilor Profesionale) - Specifică terminologia de bază, principiile și metodologia de lucru pentru a obține o evaluare a riscurilor, bazată pe identificarea, analiza, estimarea și evaluarea riscurilor, și luarea celor mai eficiente măsuri de prevenire și protecție.

● Introducere ● Metodologia de lucru ● Tehnica ● Înregistrările MERP ● Studiu de caz

2. Aplicație Software – aplicatia MERP Manager

Veti pleca acasa cu:

- aplicația software MERP (o licență). Cheia de activare vă va fi transmisă pe email

- prezentarea în format PowerPoint

- mapa în care sunt incluse diferite formulare și informații

- cartea “Riscul Rutier -Ghid de bune practici“

- diploma de participare

Prezentarea va fi susținută de: ing. Adrian Ispăsoiu
Durata Cursului: 2 zile, 6 ore/zi
Tariful de participare:
- 800 Lei/persoană (Tarifele au toate taxele incluse)

Discounturi aplicate:
- participanții de la WS&Cursurile MERP anterioare beneficiază de 50 Lei reducere
- participarea a minim 3 persoane de la aceeaşi întreprindere beneficiază de o reducere totală de 150 Lei

Număr minim de participanți: 10

Număr maxim de participanți: 20
Locaţia: București, str. Walter Mărăcineanu nr. 2
Modalitatea de înscriere:
Persoane de contact:
Secretariat Tel. 021 311 83 29 Email: cursuri@adriaexpert.ro
Adrian Ispăsoiu Tel. 0745 039 773 Email: adrian@adriaexpert.ro
Fax: 021 311 83 29
Informații privind plata: Plata se poate face în numerar sau prin virament bancar. După confirmarea plății va fi emisă factura fiscală.

Despre ADRIA EXPERT

ADRIA EXPERT este societate abilitata de MMSSF sa presteze servicii de securitate si sanatate in munca, conform Certificatului de abilitare.

ADRIA EXPERT organizeaza cursuri pentru formarea profesionala a adultilor. Cursurile sunt autorizate de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si de Ministerul Educatiei Nationale prin Autorizatia seria B nr. 7413. Certificatele eliberate sunt recunoscute la nivel national si international.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/adria-expert/curs-merp-7-8-august-2015-2-zile