ADSL

Definitie ADSL

Asymmetric Digital Subscriber Line. O tehnologie care permite transferul de date intre linii telefonice la viteza mare. Rata de transfer este de obicei intre 1,5 si 9 megbiti pe secunda – suficient de buna pentru a furniza la cerere mesaje video pentru TV sau computere.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru ADSL? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul ADSL.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la ADSL. Definitiile termenilor despre ADSL cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la ADSL, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la ADSL.