Investitie pentru viitor

Iasi - 19 februarie 2008

Comunicat tip General in ONG

In data de 20 februarie 2008, ora 11, in Sala Galbena a Prefecturii Iasi, va avea loc lansarea proiectului “INVESTITIE PENTRU VIITOR”, ce va fi derulat de Fundatia Alaturi de Voi Romania in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Iasi si SC Alemona SRL Brasov.

Investitie pentru viitor

Proiectul are ca scop integrarea socio-profesionala a 42 de tineri defavorizati/infectati cu HIV, care au absolvit 8 clase si sunt someri de mai mult de 6 luni din judetul Iasi. Prin acest proiect se va asigura instruirea tinerilor in domeniul legatoriei si in domeniul IT si astfel vor creste sansele acestora de ocupare a unui loc de munca, de integrare intr-un mediu productiv si de valorificare a potentialului pe care acestia îl au în prezent. In paralel cu derularea celor doua cursuri de calificare, tinerii vor fi consiliati si sprijiniti in gasirea, ocuparea si mentinerea unui loc de munca. De asemenea, Fundatia Alaturi de Voi Romania va face, prin intermediul poiectului, demersurile pentru a fi acreditata ca furnizor de formare profesionala pe legatorie si astfel se va asigura oportunitatea de a forma si alti tineri in viitor in aceasta meserie precum si continuarea proiectului dupa incetarea finantarii.

Valoarea totală a proiectului pentru 12 luni este de 69,431 euro, fiind finantat de Uniunea Europeana prin Programul Phare 2005 - Masuri Active pentru Ocupare, cu suma de 62,488 euro si cofinantat cu 6,943 euro de Fundaţia Alaturi de Voi Romania.

Despre ADV Romania

Fundatia Alaturi de Voi Romania multumeste Institutiei Prefectului pentru sprijinul acordat in realizarea acestui eveniment si partenerilor pentru implementarea proiectului.
Detalii - tel. 0232 275.568 sau 0788266187, mail: office@alaturidevoi.ro , persoana de contact Alina Paduret, coordonator proiect.
Pentru informatii si eventuale reclamatii referitoare la proiectul PHARE accesati: cfcu.PHARE@mfinante.ro

office@alaturidevoi.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/adv-romania/investitie-pentru-viitor