Advertising Allowance

Definitie Advertising Allowance

Discount acordat unui retailer de catre un furnizor al carui brand sau produs este promovat in revista, televiziunea sau radioul magazinului, in cataloage, flyere sau in obiecte promotionale similare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Advertising Allowance? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Advertising Allowance.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Advertising Allowance. Definitiile termenilor despre Advertising Allowance cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Advertising Allowance, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Advertising Allowance.