Advertising Effectiveness

Definitie Advertising Effectiveness

Gradul in care obiectivele unei reclame sau ale unei campanii de advertising au fost atinse eficienta este in mod normal cuantificata prin masurarea efectului campaniei asupra vanzarilor, constientizarii brand-ului, preferarii brand-ului etc. Vezi Communication Effect of Advertising (efectul advertisingului asupra comunicarii) Sales Effect of Advertising (efectul advertisingului asupra vanzarilor).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Advertising Effectiveness? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Advertising Effectiveness.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Advertising Effectiveness. Definitiile termenilor despre Advertising Effectiveness cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Advertising Effectiveness, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Advertising Effectiveness.