Advertising Media

Definitie Advertising Media

Canale (cum ar fi ziarele si revistele, televiziunile, radiourile, cinematograful, posterele etc) folosite in comunicare pentru a mijloci legatura dintre organizatia care face advertising si clientii ei.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Advertising Media? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Advertising Media.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Advertising Media. Definitiile termenilor despre Advertising Media cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Advertising Media, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Advertising Media.