Advertorial Advertising

Definitie Advertorial Advertising

Advertising prin intermediul caruia organizatia isi declara pozitia cu privire la o problema de interes public (de obicei, un subiect controversat). Vezi Advocacy Advertising.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Advertorial Advertising? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Advertorial Advertising.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Advertorial Advertising. Definitiile termenilor despre Advertorial Advertising cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Advertorial Advertising, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Advertorial Advertising.