Misiune comerciala la Sofia, Bulgaria, Specializata in piata constructiilor

BUCURESTI - 7 aprilie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Participantii, producatori romani locali, importatori, firme de constructii, vor avea ocazia sa isi prezinte produsele, sa intalneasca potentiali parteneri sau clienti in Bulgaria. Evenimentul se va desfasura in Sofia in perioada 14.06-16.06.2006

Camera de Comert si Industrie Bulgaro – Romana (CCIBR) este o asociatie de afaceri transfrontaliera, fondata pentru a sprijini activitatea cercurilor de afaceri din Bulgaria si Romania, avand ca scop declarat realizarea de parteneriate comerciale, contacte de afaceri si schimburi de informatii. Avem birouri si personal in ambele tari: in Ruse, Bulgaria si in Bucuresti, Romania.
Unul dintre aspectele esentiale, in acest moment inaintea integrarii in UE, este dezvoltarea de legaturi/aliante de afaceri inainte ca alti competitori sa patrunda pe pietele noastre.
In acest sens organizam o misiune economica la Sofia. Va fi o misiune specializata pe materiale de constructii, deoarece acesta este un domeniu in expansiune in ambele tari.
Evenimentul se va desfasura in Sofia in perioada 14.06-16.06.2006. Co-organizatorii initiativei sunt Camera de Comert si Industrie Sofia, Ambasada Romaniei in Bulgaria si Ambasada Bulgariei in Romania.
CCIBR va stabili intalnirile cu potentiali parteneri bulgari pentru fiecare firma romana participanta la misiune in functie de activitate si interese. Aplicatiile pentru participare pot fi trimise pana la sfarsitul lunii Mai la CCIBR, Calea Rahovei 266-268, etaj 3, camera 4, telefon 021-4242406, fax: 021-4242405

Despre ADVISORY DELTA S.R.L.

Bucuresti, Romania
Calea Rahovei nr. 266-268, etaj 3, camera 4

Tel: 0040-21-4242406 Fax: 021- 21-4242405
Web site: www.brcci.bg; email: info@brcci.bg