Advocacy Advertising

Definitie Advocacy Advertising

Un mesaj platit, sponsorizat de o organizatie care prezinta un punct de vedere cu privire la un subiect controversat de interes public. Vezi Advertorial Advertising.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Advocacy Advertising? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Advocacy Advertising.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Advocacy Advertising. Definitiile termenilor despre Advocacy Advertising cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Advocacy Advertising, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Advocacy Advertising.