Şama Service Group lansează un nou sediu în Bucureşti

BUCURESTI - 31 mai 2006

Comunicat tip General in Auto

Bucureşti, 29 mai 2006. Şama Service Group deschide un nou punct de lucru, în Şoseaua Pipera la numărul 46. Acest eveniment este cu atât mai important, cu cât începutul lunii mai 2006 marchează şi împlinirea a 14 ani de la înfiinţarea firmei.

Şama Service Group lansează un nou sediu în Bucureşti

Şama şi-a început activitatea în 1992 în Calea Plevnei, într-un sediu de 20 metri pătraţi, cu 2 angajaţi. Astazi, Şama a ajuns la o reţea de 5 locaţii, dintre care cea mai mare are acum 2900 metri pătraţi şi 90 de angajaţi. „Progresul nostru nu este măsurat numai în cifre, ci şi în prestigiu, dobândit prin profesionalism, experienţă în domeniu şi printr-o echipă unită”, a declarat Directorul General Şama Service Group, Domnul Florin Ion.

Continuând strategia de dezvoltare, Şama deschide la începutul lunii iunie 2006 al cincilea său showroom. În numai trei luni a fost construită o locaţie cu o suprafaţă totală de 1.400 metri pătraţi, ce include un service cu o capacitate de 550 mp, birouri cu o suprafaţă de 75 mp şi o parcare pentru clienţi, de 760 mp. Investiţia totală pentru construcţia acestui sediu a fost de 1,5 milioane de euro. Capacitatea service-ului este de 15 maşini pe postul de lucru, iar timpul mediu în care clientul îşi poate lua maşina înapoi este de maximum 30 de minute.

“Cea mai mare dezvoltare în aceşti 14 ani au avut-o însă serviciile. În 1992 am început cu servicii de vulcanizare şi comercializare de anvelope, iar în 2006 suntem mândri să oferim o gamă mult mai complexă de servicii precum: echilibrarea roţilor, reglarea unghiurilor de direcţie, inspecţii tehnice periodice, tractări auto non-stop, întreţinere auto şi service mobil. Toate serviciile noastre sunt susţinute de echipamente cu tehnologie de ultimă generaţie. Pentru noi, evenimentul de la 1 iunie 2006 este foarte important, întrucât dorim să subliniem realizările de până acum dar şi să împărtăşim partenerilor noştri planurile noastre de viitor”, a declarat Domnul Florin Ion, Director General Şama Service Group.

Şama este mai mult decât un service. Este promotor în domeniul sau în mai multe arii: este primul service mobil din România, este primul service în care a fost amenajat spaţiu de joacă pentru copii si este implicat în activitaţile sociale, sponsorizand Fundatia 'La Familia' - fundatie pentru ajutorarea si implicarea sociala a bătrănilor, campionatul naţional de raliu al României, cursele de off-road; Auto-Cross; echipa de handbal Dinamo; clubul de alpinism Pro Alpin; Şama este singurul service unde clientii sunt tratati se simt „ca acasă”.

În anul 2005, Şama Service a înregistrat creşteri ale vânzărilor de peste 30%, pe fiecare locaţie raportată la cifra de afaceri. Şama va continua să se dezvolte şi va mai deschide în acest an un service pe Bulevardul Iuliu Maniu din Bucureşti şi va continua să se extindă în ţară prin franciza Şama. Pentru anul 2007, Şama Service Group şi-a fixat obiectivul de a deschide încă două noi service-uri în Bucureşti.

Despre Adwork

1992 - se deschide primul punct de lucru din Bucuresti in Calea Plevnei, care poarta numele “Service Roti” si presteaza servicii de vulcanizare si comercializare anvelope
1994 - isi deschide portile cel de al 2-lea atelier in B-dul Dimitrie Pompeiu, oferta serviciilor oferta serviciilor cuprinde la aceasta data montare, echilibrare, reglare directie a mai multor branduri de anvelope.

1997 - succesul inregistrat de Sama ii permite sa exploreze si alte zone ale tarii, astefel inau- gureaza in Craiova cel de-al 3-lea service, dotat cu echipamente de ultima generatie. - se implica activ in Campionatul National de Raliri, Campionatul National de Viteza pe Traseu Montan, si Campionatul National de Off-Road Extrem, organizeaza Cupa Sama la pescuit sportiv si sponsorizeaza fundatii prntru ajutorarea celor defavorizati.

1998 - da in functiune serviciul non-stop de tractarea a autovehiculelor avariate atat in raza cat si in/din tara si stainatate.

2000 - infiinteaza primul service mobil din tara pentru schimbat si echilibrat roti. - lanseaza primul site romanesc de comercializare on-line a anvelopelor, site care este accesibil si azi, www.samaservice.ro

2001 - se urmareste achizitionarea si dotarea tuturor punctelor de lucru cu utilaje si scule, care corescpund ultimelor standarde.

2003 - se implementeaza Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001.

2004 - eforturile ii sunt inca o data recunoscute si rasplatite: se deschide al 4-lea service in B-dul Ferdinand 109.

2005 - lanseaza cea mai mare provocare din istoria ei: Franciza - Sama si deschide cel mai modern service roti, in Sos. Pipera 46C

Alexandra Banciu
alexa@adwork.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/adwork/sama-service-group-lanseaza-un-nou-sediu-in-bucuresti