Affinity Marketing

Definitie Affinity Marketing

Activitate de marketing care se adreseaza indivizilor care impartasesc interese comune, lucru care ii predispune la cumpararea unui produs, de exemplu un fabricant de accesorii auto care se adreseaza cititorilor de reviste despre masini. De asemenea, o campanie sponsorizata de un numar de organizatii non-competitive, dar care au un anumit interes comun.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Affinity Marketing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Affinity Marketing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Affinity Marketing. Definitiile termenilor despre Affinity Marketing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Affinity Marketing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Affinity Marketing.