Affirmative disclosure

Definitie Affirmative disclosure

O parte din informatia continuta de o reclama, care este inclusa la cererea unei autoritati (CNA, de exemplu), fara a se tine cont de firma care face publicitate. Aceasta parte de informatie deseori atrage atentia asupra unor limitari ale produsului sau ale ofertei facute in reclama.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Affirmative disclosure? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Affirmative disclosure.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Affirmative disclosure. Definitiile termenilor despre Affirmative disclosure cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Affirmative disclosure, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Affirmative disclosure.