Afis publicitar

Definitie Afis publicitar

Imprimat avand un format variabil, care contine un mesaj publicitar sub forma de text scurt (slogan), desen sau fotografie. Este tiparit pe hartie (offset sau prin serigrafie) si este expus pe o suprafata verticala, in scopul vizualizarii de la distanta.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Afis publicitar? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Afis publicitar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Afis publicitar. Definitiile termenilor despre Afis publicitar cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Afis publicitar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Afis publicitar.